BRIDGESTONE POTENZA SPORT
VOITTI AUTO BILD SPORTSCARSIN
URHEILULLISTEN RENKAIDEN TESTIN 2021
RENGAS-
HOTELLI
89€
KAUSI
Rengashotelli toimii ajanvarauksella! Varaa vaihtoaikasi pikaisesti ja vältä ruuhkaa! Huomioithan renkaiden toimitusajan (2 arkipäivää).
Hajosiko tuulilasi?
previous arrow
next arrow
Slider

     Rengashotelli toimii ajanvarauksella!   Varaa vaihtoaikasi pikaisesti ja vältä ruuhkaa! Huomioithan renkaiden toimitusajan (2 arkipäivää).

firststop

Aallon Autosta saat kattavasti renkaat ja kaikki rengaspalvelut. Rengaspalveluvarustetuissa toimipisteissämme on nykyaikaiset tasapainotuslaitteet, rengaskoneet, ja ohjauskulmien säätölaitteet jolla varmistetaan renkaidesi tasainen kuluminen ja mahdollisimman pitkä käyttöikä. Rengashotelli on helppo ratkaisu kun säilytystilat tai renkaanvaihtomahdollisuudet ovat rajalliset. Kysy lisää rengaspalveluistamme. 

Car Service Helsinki Herttoniemi

Palvelumme

Autokorjaamopalvelut

Aallon Auto on monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä.

Rengaspalvelut

Rengaspalveluvarustetuissa toimipisteissämme on nykyaikaiset tasapainotuslaitteet, rengaskoneet, ja ohjauskulmien säätölaitteet jolla varmistetaan renkaidesi tasainen kuluminen ja mahdollisimman pitkä käyttöikä.

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ratkaisu kun säilytystilat tai renkaanvaihtomahdollisuudet ovat rajalliset

Renkaat

Kuulumme Firststop rengasliikeketjuun ja meiltä saat Bridgesstone, Firestone ja Daytona merkkiset kesärenkaat ja talvirenkaat.

Vanteet

Kauttamme saat vanteet ja asennukset autoosi nopeasti. Tutustu linkeistä vannevalikoimiin www.vanne.fi www.alcar.fi www.koivunen.fi ja tilaa vanteet kauttamme - asennuksella tai ilman!