BRIDGESTONE POTENZA SPORT
VOITTI AUTO BILD SPORTSCARSIN
URHEILULLISTEN RENKAIDEN TESTIN 2021
RENGAS-
HOTELLI
89€
KAUSI
Rengashotelli toimii ajanvarauksella! Varaa vaihtoaikasi pikaisesti ja vältä ruuhkaa! Huomioithan renkaiden toimitusajan (2 arkipäivää).
Hajosiko tuulilasi?
previous arrow
next arrow
Slider

     Rengashotelli toimii ajanvarauksella!   Varaa vaihtoaikasi pikaisesti ja vältä ruuhkaa! Huomioithan renkaiden toimitusajan (2 arkipäivää).

Helsingin Herttoniemen autohuolto on erikoistunut normaalien huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi ajoneuvoelektroniikan vianetsintään, polttonesteen suihkutusjärjestelmien korjauksiin sekä dieselajoneuvojen huoltoon.

Autohuolto Helsinki Herttoniemi

Annamme kahden vuoden takuun työlle ja asennetuille osille. Tämä lisää liikkumisturvaanne.


Automerkkikohtaiset huoltopaketit

Meillä autosi huoltaa ammattitaitoinen ja koulutettu mekaanikko, jolla on aina käytössään ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet. Huolloissa noudatamme valmistajien antamia ohjeita ja auton valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa.

Näytä huoltopaketit


Palvelumme

Määräaikaishuollot

Aallon Auto on monimerkkikorjaamo, jossa huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä. Huoltoa tilatessaan ja tarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Ohjelmistopäivitykset

Teemme ohjelmistopäivityksiä ja koodauksia BMW / Mini, VAG / Audi, Seat, Skoda, VW, PSA ja MB / Smart.

Päästö- ja OBD-mittaukset

Katsastusta varten tarvitaan päästömittaus, jonka voi meillä pyytää ottamaan vaikkapa huollon yhteydessä sekä bensiini- että diesel-autosta. Tiesithän, että mittaus on voimassa kolme kuukautta, jonka aikana voit käyttää sitä, kun käytät autoasi katsastuksessa.

Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin täyttöaineiden lisäys, ilmastointilaitteiden huolto ja korjaus.

Automaattivaihteistojen öljynvaihto

DSG vaihteistojen 100% öljynvaihto, jonka yhteydessä suoritetaan vaihdelaatikon huuhtelu ja pesu.

Jakohihnan vaihto

Moottorin jakopään hihnan vaihto valmistajan suositteleman vaihtovälin mukaan on moottorin toiminnan kannalta tärkeä toimenpide.

Jarruhuolto

Jarrupalojen ja -levyjen vaihdot, mekaanisten ja hydraulisten jarrujärjestelmien huollot sekä korjaukset.

Tuulilasin vaihto

Kirkas ja ehjä tuulilasi on tärkeä asia sekä turvallisuuden että ajamisen miellyttävyyden takia.

Dieselhuolto

Palveluihimme kuuluu mm. dieselruiskutusjärjestelmien diagnosointi, diesel-korkeapainejärjestelmien vianetsintä ja dieselkomponenttien vaihto.

Moottorioptimoinnit

Olemme virallinen Chip-Tuning jälleenmyyjä. Teemme yksilöllisiä- ja laadukkaita Chip-Tuning moottorioptimointeja kaikille ajoneuvoluokille. Moottorioptimoinnin avulla saat moottoristasi lisää tehoa, lisää vääntöä, paremman "käyttöalueen", ja pienemmän kulutuksen.

Lisälämpö

Ilmastointi/lämmönhallinta, lisälämmittimien ja -varusteiden asennukset. Olemme valtuutettu Webasto ja Ebersprächer asennus- ja huoltopiste.

Ajoneuvoelektroniikan vianetsintä

Tehokasta vianetsintää nykyaikaisen testaustekniikan ja laitteiston avulla. Teemme vianetsintää ja korjausta mm. ajoneuvoelektroniikkaan, sähkökomponentteihin, latausjärjestelmiin, käynnistys- ja sytytysjärjestelmiin.

Vetokoukut ja muut lisävarusteet

Vetokoukussa ja muissa auton käytännöllisyyttä lisäävissä varusteissa on valinnan varaa. Ota yhteys, niin katsotaan yhdessä autoosi sopivat varusteet edulliseen pakettihintaan.

Sijaisautot

Huollon tai korjauksen ajan voi käyttää tehokkaasti omiin menoihin varaamalla sijaisauton Aallon Autosta.

Renkaanvaihtopalvelut

Kattavat renkaidenvaihtopalvelut. Täyden palvelun rengaspalvelut Herttoniemen Mekaanikonkadun ja Tammiston toimipisteistä.