Akkujen vianetsintä, korjaus ja vaihto

Aallon Auton henkilökunta on koulutettu sähköajoneuvotekniikkaan ja akkujen vianetsintään, korjauksiin sekä vaihtojen suorittamiseen. Korjaamolla on ajanmukainen tekniikka ja näin ollen hyvä valmius toteuttaa akkukorjauksia ammattimaisesti sekä turvallisesti.

Aallon Autossa teemme sähköautojen akkujen kuntotestauksia sekä akkujen korjauksia ja vaihtoja. Jos olet epävarma, onko sähköautosi akku mahdollista tai järkevää korjata, ota yhteyttä lähimpään Aallon Auton liikkeeseen ja selvitetään sähköautosi akun kunto. Ammattilaisemme tutkivat sähköautosi akun kunnon ja tekevät suositukset jatkotoimenpiteistä. Monissa tapauksissa sähköauton akun korjaaminen on mahdollista eikä akkua tarvitse välttämättä vaihtaa uuteen.

Sähköauton akun korjaus

Akku on sähköauton kallein komponentti ja sen vaihtaminen on kallis investointi. Aina akun vaihto ei ole ainoa vaihtoehto, vaan sähköautojen akkuja voidaan myös monessa tilanteessa korjata. Akkukorjaukset vaativat ammattimaista osaamista ja asianmukaisen jännitetyökoulutuksen, jotta työ voidaan toteuttaa turvallisesti ja auto sekä akku jäävät turvalliseen käyttökuntoon myös korjauksen jälkeen.

Osaaminen ja laitteisto sähköauton akkukorjauksiin

Akuissa ja sähköautoihin liittyvissä järjestelmissä on isot energiamäärät ja hengenvaarallinen jännite. On ehdottoman tärkeää, että korjaustyö toteutetaan turvallisesti ja sen jälkeen tehdään tarvittavat mittaukset sekä dokumentoinnit, jolloin akku on turvallisessa käyttökunnossa myös korjauksen jälkeen.

Aallon auto on e-Expert-korjaamo, jolla on sähköajoneuvotekniikkaan kouluttautunut henkilöstö sekä ajanmukainen tekniikka, ja näin ollen hyvä valmius toteuttaa akkukorjauksia ammattimaisesti sekä turvallisesti.

e-Expert-korjaamot palvelevat sähkö- ja hybridiautojen omistajia ammattitaidolla merkistä riippumatta. Jokaisella erikoistuneella e-Expert-korjaamolla on sähköajoneuvotekniikkaan koulutettu henkilöstö ja ajantasainen korjaamovarustus. e-Expert-korjaamot on koulutettu myös korkeajänniteakkujen korjauksiin. Määräaikaishuollot ja korjaukset tehdään autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös ajoneuvon mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa