BG Jäähdytysjärjestelmän huolto

BG Jäähdytysjärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas autohuoltopalvelu jäähdytysjärjestelmäsi puhdistamiseksi ja tehokkuuden ylläpitämiseksi. 

Aallon Auton suorittaa BG Jäähdytysjärjestelmän huollot Aallon Auton Vantaan Tammiston toimipisteessä

Kaikkien autojen jäähdytysjärjestelmissä on ennen pitkää mahdollista ruosteen, kattilakiven tai muiden korroosion sivutuotteiden muodostuminen. Näiden materiaalien kertyminen lämmönjohtopinnoille voi vaikuttaa merkittävästi moottorin kykyyn jäähtyä ja siten se heikentää jäähdytysjärjestelmän yleistä tehokkuutta. Ruoste, öljy ja kalkkikertymät rajoittavat myös jäähdytysnesteen virtausta järjestelmän läpi, mikä aiheuttaa ylikuumenemista ja mahdollisia moottorivaurioita.

Ajan myötä moottorin jäähdytysnesteen suojaavat lisäaineet kuluvat loppuun, jolloin jäähdytysnesteestä tulee hapan ja se ei pysty suojaamaan järjestelmän osia. Tämä johtaa vahingolliseen korroosioon ruosteen, kattilakiven muodostumiseen, jotka estävät moottorin oikean lämpötilan säätelyn. Hoitamattomana tämä tila voi aiheuttaa vuotoja, ylikuumenemista ja, jos sitä ei valvota, ajettavuusongelmia.

Jäähdytysjärjestelmän puhdistus BG Universal Cooling System Cleaner -puhdistusaineella poistaa erinomaisesti jäähdytysnestejärjestelmään muodostuvan kalkin, öljyn ja ankarat mineraalijäämät. Ohjeiden mukaisesti käytettynä BG Universal Cooling System Cleaner puhdistaa öljyn, jäähdytysnesteen inhibiittorin hajoamisen ja glykolin hapettumisjäämien aiheuttaman kovan kattilakiven. BG Universal Cooling System Cleaner auttaa myös liuottamaan ja poistamaan korroosiotuotteita, kuten ruostetta, jotka voivat nopeuttaa inhibiittoreiden ehtymistä ja lisätä metallipintojen korroosiota. Jäähdytysjärjestelmä ei vaadi neutralointia BG Universal Cooling System Cleanerin käytön jälkeen.

BG Universal Super Cool® on ainutlaatuinen huoltotuote, joka palauttaa jäähdytysnesteen ensiluokkaiselle suojaustasolle. Se on suunniteltu käytettäväksi perinteisissä, pitkäikäisissä, hybridi-, raskaan käytön ja dieseljäähdytysnesteissä. Se tarjoaa erinomaisen suojan kaikille nykyaikaisissa autojen jäähdytysjärjestelmissä käytetyille metalleille. Se täyttää ASTM 2809:n ja ASTM 2570:n vaaditut vaatimukset ASTM-referenssi synteettisessä käytetyssä jäähdytysnesteessä.

  • Erinomaiset korroosionesto- ja vaahtoamisenesto-ominaisuudet
  • Palauttaa lisäaineiden tasapainon ja oikean jäähdytysnesteen pH:n
  • Suojaa vaahtoamiselta ja metallikorroosiolta

 

BG Cooling System -tuotteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä BG jäähdytysjärjestelmä huoltolaitteiden kanssa.

Palvelu sisältää

  • BG Universal Cooling System Cleaner -puhdistusaineella poistaa erinomaisesti jäähdytysnestejärjestelmään muodostuvan kalkin, öljyn ja ankarat mineraalijäämät.
  • BG Universal Super Cool® on ainutlaatuinen huoltotuote, joka palauttaa jäähdytysnesteen ensiluokkaiselle suojaustasolle.

 

Jaa:

Toimipisteet
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa