BG Platinum® huolto

BG Platinum® huolto on turvallinen ja tehokas polttoaine- ja ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiseen bensiini käyttöiseen ajoneuvoosi.

Aallon Auton suorittaa BG Platinum® huollot Aallon Auton Vantaan Tammiston toimipisteessä

Bensiinin suorasuihkutuksella (GDI) varustetut moottorit tarjoavat urheilullista suorituskykyä tavallisen perheauton polttoaineenkulutuksella. Se on mahdollista, sillä suorasuihkutusjärjestelmä toimii erittäin tarkasti kovassakin kuumuudessa ja paineessa.

Ilman tarkoituksenmukaista huoltoa suorasuihkutusmoottorissa alkaa esiintyä tehon laskua ja päästöjen kasvua jo 10000 kilometrin ajomäärän jälkeen. GDI-moottori on parhaimmillaan tehokas ja huomattavan taloudellinen voimanlähde. Pitääksesi autosi suorituskykyisenä ja vähemmän saastuttavana, tarvitsee se ammattilaisten käyttämiä sekä tehokkaita huoltoratkaisuja.

Suorasuihkutus benisiinimoottorit kärsivätkin aikaisin syntyvästä öljy- ja polttoainepohjaisista raskaista karstakerrostumista. Suorasuihkutusmoottorit tarvitsevat ajantasaiset kemialliset ja turvalliset huoltotoimenpiteet. Tahmeita, raskaita likakerrostumia muodostuu nopeasti venttiilien takaosaan ja ilmajärjestelmiin. Imuventtiilien puhdistaminen vaatii tehokkaan huoltotuotteen, jota käytetään asianmukaisilla laitteilla, johtuen suuttimien haastavasta sijainnista sekä imusarjan monimutkaisuudesta.

BG Platinum® polttoainejärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas polttoaine- ja ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiseen bensiini käyttöiseen ajoneuvoosi.

Imusarjan ja -venttilien puhdistus BG Platinum® Air Intake, Valve & Combustion Chamber Cleaner:n avulla poistaa raskaat likakerrostumat venttiilien takapuolelta ja suorasuihkutus (GDI) ja epäsuorasuihkutteisen (PFI) bensiinimoottoreiden ilmajärjestelmistä. Suihkutettuna suoraan imusarjaan BG Platinum® polttoainejärjestelmän huoltolaitteella, se palauttaa polttoainetehokkuuden ja moottorin suorituskyvyn sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti ylemmän moottorin hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti  polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.

Saatavat edut

  • Palauttaa moottorin tehon ja suorituskyvyn
  • Estää kalliita moottorikorjauksia
  • Palauttaa polttoainetalouden
  • Tarjoaa turvallisuutta ja mielenrauhaa
  • Sisältää Lifetime BG Protection Plan®

Palvelu sisältää

  • BG Platinum® Air Intake, Valve & Combustion Chamber Cleaner, puhdistaa koko moottorin imujärjestelmän
  • BG Platinum® 44K® – lisäaineen, joka puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan

 

Jaa:

Toimipisteet
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa