Katsastuspalvelu

Aallon Auton toimipisteet tarjoavat katsastuspalvelun auton merkistä riippumatta. Palvelu sisältää auton tarkastuksen, päästömittauksen ja katsastusmaksun.

Käytämme autosi myös katsastuksessa ja sinua odottaa meillä valmiiksi tarkastettu ja katsastettu auto. Katsastuspalvelu-paketin voit tilata erikseen tai osana auton huoltoa.

Milloin auto tulee katsastaa?

Auto tulee katsastaa ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja tämän jälkeen joka toinen vuosi aina kymmenenteen vuoteen asti. Tämän jälkeen auto tulee katsastaa vuosittain. Mikäli et ole varma milloin autosi tulee katsastaa voit varmistaa sen Traficomin sivuilta, edellisestä katsastustodistuksesta tai rekisteröintitodistuksesta.

Entä jos auto ei läpäise katsastusta?

Meiltä saat nyt täyden palvelun katsastuspaketin, jossa huolehdimme autosi katsastuskuntoon ja hoidamme katsastuksen puolestasi. Mikäli korjattavaa löytyy, olemme sinuun yhteydessä ennen korjaamista ja ilmoitamme sekä korjaamisesta aiheutuvat kustannukset että mahdolliset aikataulumuutokset. Pyrimme aina tekemään työn loppuun saman päivän aikana, jotta pääsisit jatkamaan arkeasi mahdollisimman vaivattomasti. Tarkistamalla auton ennen katsastusta varmistat, että autosi läpäisee katsastuksen ja vältyt turhilta kuluilta.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista