Katsastuspalvelu

Auto katsastusta vailla, mutta et ole varma, onko ajoneuvosi katsastuskelpoinen? Kun tuot autosi katsastuspalveluumme, tarkistamme auton teknisen kunnon, varmistamme, että se täyttää katsastuskriteerit ja hoidamme katsastuksen puolestasi. Aallon Auto tarjoaa katsastuspalvelua auton merkistä riippumatta sekä Helsingin Herttoniemessä että Vantaan Tammistossa.

Varaa vaivaton katsastuspalvelu!

Helpompaa arkea, vähemmän turhia kuluja

Auto tulee katsastaa ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja siitä eteenpäin katsastus suoritetaan joka toinen vuosi aina kymmenenteen ikävuoteen saakka. Sitä vanhempi auto on katsastettava vuosittain. Aallon Autolta saat täyden palvelun katsastuspaketin, jonka avulla katsastus hoituu vaivatta.

Palvelun käyttäminen on kätevää ja vaivatonta – sinun tarvitsee vain tuoda autosi korjaamolle, ja me huolehdimme kaikesta muusta, auton katsastuskunnon tarkastamisesta onnistuneeseen katsastukseen.

  1. Tarkastamme autosi teknisen kunnon, joka varmistaa, että auto täyttää katsastuskriteerit ja läpäisee katsastuksen.
  2. Mikäli autosta löytyy korjaustarpeita, olemme sinuun yhteydessä – ilmoitamme korjauksen kustannukset ja mahdolliset aikataulumuutokset ennen toimenpiteitä.
  3. Kun auto on todettu teknisesti katsastuskelpoiseksi, käytämme sen katsastuksessa puolestasi.

Tarkistamalla autosi kunnon ennen katsastusta varmistat, että autosi läpäisee katsastuksen ja vältyt turhilta kuluilta. Katsastuspalvelumme sisältää auton katsastuskunnon tarkastuksen, päästömittauksen, katsastusmaksun sekä katsastuksen kustantaen kokonaisuudessaan 69 €. Voit tilata palvelun erikseen tai osana auton huoltoa. Tavoitteenamme on aina suorittaa työ alusta loppuun samana päivänä, jotta arkesi jatkuu mahdollisimman sujuvasti. Nähdään Aallon Autolla!

Aallon Auton toimipisteet Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa tarjoavat katsastuspalvelua autosi merkistä riippumatta. Varaa aikasi ammattitaitoiseen ja kätevään katsastuspalveluun!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa