Sähköautot ja hybridit

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo Helsingissä ja Vantaalla. Tarjoamme asiantuntevaa huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiajoneuvoille.

e-Expertit ovat autohuollon edelläkävijöitä

e-Expert-ketjuun kuuluminen on merkki siitä, että korjaamon ammattilaisten osaaminen on huippuluokkaa, käytössä on ajantasainen tekniikka ja resurssit tutkia sekä käsitellä myös sähkö- ja hybridiautoja. Olemme sähköautotekniikan edelläkävijöitä ja meitä ohjaa intohimo palvella tämän päivän autoilijoita parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.

Teemme ammattitaidolla huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, oli kyseessä sitten täyssähköauto, hybridi, bensa- tai dieselauto. Toteutamme korjaukset aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Olemme kouluttaneet henkilökuntamme mekaanikkoja sähköajoneuvojen erityispiirteisiin. Huollon yhteydessä kiinnittämme huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon. Hybridiauton korjaaminen edellyttää korjaamolta ja sen työntekijöiltä asianmukaista koulutusta ja työkaluja. Asiakkaanamme saat aina mukaasi huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen.

Toteutamme huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Esimerkiksi sähköautojen akkukorjauksista tuotamme aina tarkan dokumentaation. Kerromme mitä autollesi teemme, miksi ja mitä se kustantaa. Keskustelemme ja kommunikoimme avoimesti sekä tarpeen mukaan suosittelemme jatkotoimenpiteitä.

e-Expertin kuntotarkastus

Teemme kaikkiin huoltoon tuleviin sähkö- ja hybridiautoihin veloituksetta e-Expert-kuntotarkastuksen. Sen avulla saat lisätietoa autosi korkeajännitejärjestelmän yleisestä kunnosta, korkeajänniteakun kunnosta ja ajoneuvon sähköturvallisuudesta. Käymme kuntotarkastuksen tulokset yhdessä läpi ja saat tarkastuksesta mukaasi lomakkeen, josta käy ilmi tarkastetut kohteet ja havainnot sekä suosituksemme mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa