Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset takaavat auton parhaan mahdollisen toimivuuden sekä korjaavat olemassa olevia toimintoja ja vikoja.

Autossa on useita tietokoneita, jotka vaativat päivityksiä aivan kuten tavalliset tietokoneetkin. Meiltä saat tarvittaessa kaikki autosi tarvitsemat päivitykset, jotka suoritamme valmistajan päivitysten mukaisesti. Päivityksillä korjataan muun muassa bugeja ja parannetaan olemassa olevia toimintoja taaten auton paras mahdollinen toiminta tilanteessa kuin tilanteessa.

Auton hallittavuus ääritilanteissa

Ohjelmistopäivityksillä vaikutetaan ajonhallintajärjestelmän (ESP) toimintaan. Sen toiminnan parantamisella voidaan helpottaa auton hallittavuutta ääritilanteissa.

Päivityksillä vaikutetaan myös lukkiutumattomien jarrujen (ABS) toimintaan, jolloin auto saadaan pysähtymään tietyissä olosuhteissa (esim. sohjoinen lumi) aikaisempaa paremmin.

Auton kulutus ja päästöt

Auton moottorinohjauksen päivityksellä (ECU) vaikutetaan moottorin toimintaan, vähennetään auton kulutusta ja päästöjä sekä joskus parannetaan myös moottorin suorituskykyä.

Ajomukavuus

Automaattivaihteiston ohjauksen päivityksellä voidaan muuttaa esimerkiksi jonkin vaihteen vaihtamiskohdan kierrosaluetta ja tällä saadaan vaihteisto toimimaan paremmin. Päivityksillä on mahdollista myös parantaa radion herkkyyttä tai ilmastoinnin toimintaa ja joissakin tilanteissa lisätä niiden toimintoja.

Teemme ohjelmistopäivityksiä ja koodauksia seuraaville merkeille: BMW / Mini, VAG / Audi, Seat, Skoda, Volvo, VW, PSA ja MB / Smart.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista