Rengashotelli

Aallon Auton kaikissa toimipisteissä on saatavilla rengashotelli, jossa voit säilyttää renkaasi hyvissä olosuhteissa.

Rengashotellissa renkaat eivät vioitu eivätkä menetä muotoaan, kun ne varastoidaan oikein poissa ilmansaasteista ja auringon UV-säteilystä, jotka vanhentavat rengasta. Renkaat myös pestään ennen säilytystä.

Saat renkaasi hyväkuntoisina käyttöösi, kun tarvitset niitä. Suomessa on käytettävä vuodenaikaan sopivia renkaita. Näin on tehtävä lain puitteissa, mutta myös säiden niin sanellessa. Ei siis kannata odotella liian pitkään talvirenkaiden vaihtoa. Kun se hoidetaan ajoissa, säästyt stressiltä ja ajaminen on huoletonta.

Aallon Auton rengaspalveluiden käyttäminen on helppoa: soitat vain haluamaasi liikkeeseen ja varaat ajan. Renkaiden vaihtaminen ja muut rengastyöt hoituvat nopeasti ja vaivattomasti samalla kertaa, kun renkaasi laitetaan säilytykseen.

Rengashotelli kustantaa 105 € / kausi (ei sisällä renkaiden vaihtoa). Renkaiden vaihto 30 € / henkilöautot.

Voit varata ajan kätevästi täältä tai soittaa suoraan toimipisteeseen. Jos teet renkaiden varauksen verkossa, muistathan mainita, mikäli renkaasi ovat säilytyksessä!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa