Lisälämpö

Lisälämmittimien ja -varusteiden asennukset. Olemme valtuutettu Webasto ja Ebersprächer asennus- ja huoltopiste.

Moottorin esilämmitys lisää viileiden aamujen mukavuutta ja turvallisuutta. Kun ikkunat ovat huurteettomat, on näkyvyys ulos heti liikkeelle lähdettäessä hyvä. Lisäksi esilämmitetyn moottorin tuottamat päästöt ovat pienemmät.

Moottorin lohkolämmitin on sähkövirralla toimiva moottorinlämmitin. Lohkolämmittimen tehtävä on lämmittää auton moottorin lohkoa, mistä nimi lohkolämmitin tulee. Lohkolämmitin lämmittää moottorin lohkon jäähdytinnestettä ja ohessa auton moottoriöljyä. Lohkolämmitin voi sijaita myös öljypohjassa, jolloin se lämmittää moottoriöljyä. Tällöin kyseessä on säteilylämmitin.

Moottorinlämmittimen käyttö helpottaa auton kylmäkäynnistystä talvikeleillä, vähentää moottorin kulumista, pakokaasupäästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Dieselmoottoreiden tapauksessa esilämmittämätön moottori voi vaikuttaa hiukkassuodattimen tukkiutumiseen, koska polttoaineen kulutus on korkeampi ja sen myötä suodatin nokeentuu.

Lohkolämmittimen asennushinta on keskimäärin noin 250-550 euroa automallista ja lohkolämmittimestä riippuen. Sisäpistokkeen ja sisätilan lämmittimen asennus korottaa asennushintaa, mutta ne voidaan asentaa myös erikseen.

Asennamme lohkolämmittimet ja sisätilanlämmittimet kaikkiin automerkkeihin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esilämmityksen ohjausjärjestelmä ja ajastin sekä älykäs, akun varausta ylläpitävä akkulaturi ovat tätä päivää.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista