BG Diesel ilmajärjestelmän puhdistushuolto

BG Diesel ilmajärjestelmän huolto palauttaa dieselajoneuvosi suorituskyvyn. Dieselmoottorit ovat tunnettuja polttoainejäämien kerääntymisestä moottoriin. Lopulta ne tukkivat EGR-venttiilin ja kerääntyvät imusarjaan. 

Tämä prosessi rajoittaa huomattavasti ilmavirtausta ja häiritsee EGR-venttiilin oikeaa toimintaa, mikä lisää pakokaasupäästöjä ja lisää polttoaineen kulutusta.

Aallon Auton suorittaa BG Diesel ilmajärjestelmän puhdistushuollot Aallon Auton Vantaan Tammiston toimipisteessä

Korkeat käyttöpaineet ja lämpötilat lisäävät dieselmoottoreille asetettuja vaatimuksia. Puristuspaineiden menetys, joka johtuu likakerrostumien muodostumisesta männänrenkaiden alueelle, johtaa polttoaineen ohivuotoon polttoaineen kulutuksen lisääntymiseen.

BG:n tehokas diesel ilmajärjestelmän puhdistushuolto palauttaa dieselajoneuvosi suorituskyvyn. Se yhdistetään kolmiosaiseen moottorihuoltoon, joka auttaa puhdistamaan öljyjärjestelmän ja pitämään dieselmoottorisi puhtaana seuraavan huoltovälin ajan.

Imusarjan puhdistus; BG Diesel ISC® Induction System Cleaner on suunniteltu pehmentämään ja poistamaan jopa kaikkein pinttyneimmät öljyjäämät ja palamattomat polttoainejäämät, jotka muodostuvat EGR- ja PCV-kaasuista, kun ne kulkevat ilmanotto- ja imuventtiilien läpi. Se tarjoaa nopean puhdistuksen ja palauttaa optimaalisen polttoainetehokkuuden. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi vain BG Diesel ilmajärjestelmän huoltolaitteen 9255-650. Noudata huolto-ohjeita tarkasti.

Moottorin puhdistaminen BG EPR®:llä Engine Performance Restoration® pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta jopa 10 minuutissa! Oikein tiivistetty palotila mahdollistaa parammat puristuspaineet ja vähentävät öljyn laimentumista ohivuodon seurauksena. BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset voitelukanavat ylläpitääkseen komponenttien, kuten venttiilikoneiston ja turboahtimien, kriittistä hydraulista toimintaa. BG EPR® on kriittisen tärkeä osa säännöllistä dieselmoottorin autohuoltoa poistaen tehokkaasti hankaavan noen dieselmoottorin voitelujärjestelmästä.

Dieselmoottoriöljyn tehostaminen BG DOC®:lla ylläpitää öljyn suorituskykyä dieselmoottorin äärimmäisissä olosuhteissa. Patentoitu noen kontrollointi teknologia eliminoi dieselmoottoriöljylle tyypillisen hankaavan kulumisen ja estää lietteen muodostumisen tehostetun hapettumisen hallinnan ansiosta. BG DOC® on suunniteltu pidentämään happojen neutralointia ja stabiloimaan öljyn viskositeettia. Se auttaa pitämään dieselmoottoriöljyn paremmassa kunnossa seuraavaan öljynvaihtoon saakka.

Diesel polttoainejärjestelmän puhdistus BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan. Se on erityisen tehokas poistamaan raskaita likakerrostumia korkean lämpötilan Commorail -suorasuihkutusjärjestelmien suuttimista. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.

Palvelu sisältää

  • BG DIESEL ISC ( Induction System Cleaner ) pehmentää ja poistaa jopa kaikkein pinttyneimmät öljyjäämät ja palamattomat polttoainejäämät moottorin imupuolelta
  • BG EPR® (Engine Performance Restoration®) pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta
  • BG DOC®:lla ylläpitää öljyn suorituskykyä dieselmoottorin äärimmäisissä olosuhteissa
  • BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan.
  • 5 litraa ensiluokkaista moottoriöljyä

Jaa:

Toimipisteet
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa