BG Diesel Performance huolto

BG Diesel Performance huolto on korkealuokkaisin moottorihuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla dieselmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

Aallon Auton suorittaa BG Diesel Performance huollot Aallon Auton Vantaan Tammiston toimipisteessä

BG Performance huolto liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden.

Nykyaikainen dieselmoottoritekniikka tuottaa korkeammat palamislämpötilat, korkeammat sylinteripaineet, alhaisemman männänrenkaiden jännityksen ja tiukemmat toleranssit kuin koskaan ennen. Nämä olosuhteet yhdistettynä pitkiin öljynvaihtoväleihin edistävät dieselmoottoriöljyn paksuuntumista ja likakarstakerrostumien muodostumista. BG Performance huolto on korkealuokkaisin dieselmoottorille suunniteltu autohuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää diesel moottoriöljyn paksuuntumista, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetalouden.

Diesel moottori tarvitsee puhtaan ja kuuman palotapahtuman toimiakseen optimaalisesti. Kylmissä olosuhteissa dieselmoottori käy karkeasti ja kuluu nopeammin heikomman voitelun myötä. Dieselpolttoaineen sisältämä noki aiheuttaa öljyn paksuuntumista ja öljyvoitelun heikkenemistä. Turboahtimet, moottorin korkea joutokäynti ja dieselpolttoaineen suorasuihkutus vähentävät öljyn käyttöikää. Moottoriöljyn lämpötilat ovat korkeat, mikä johtaa öljyn hajoamiseen ja kerrostumien muodostumiseen kriittisiin voitelukanaviin. Pakokaasun jälkikäsittelylaitteet, kuten EGR, lisäävät noen kertymistä öljyyn. Nämä järjestelmät kuormittavat öljyä raskaasti ja painavat sen vakauden äärirajoille.

Korkean palamislämmön, polttoaineen happojen muodostumisen ja noen ylikuormituksen vuoksi moottoriöljyt kärsivät syövyttävyydestä ja hankaavasta kulumisesta, jotka lopulta vahingoittavat moottorin osia.

Dieselpolttoaine on tunnettu epävakaudestaan ja polttoaineen hajoamisen sivutuotteet haittavat optimaalista suihkutusta ja lisäävät hiilikarstan muodostumista, mikä johtaa suuriin pakokaasupäästöihin ja tehohäviöön. Korkeapaineisissa yhteispaineruiskutusmoottoreissa (HPCR) korkeat lämpötilat ja paineet voivat saada dieselpolttoaineen hajoamaan nopeammin hiilikerrostumiin. Seurauksena on huono suorituskyky ja mahdollinen moottorivaurio.

BG Diesel Performance huolto on yksi parhaista autohuoltotoimenpiteistä, mitä voit dieselkäyttöiselle ajoneuvollesi teettää. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat autohuoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat sitä pysymään puhtaampana seuraavan huoltoon saakka.

Moottorin puhdistaminen BG EPR®:llä Engine Performance Restoration® pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta jopa 10 minuutissa! Oikein tiivistetty palotila mahdollistaa parammat puristuspaineet ja vähentävät öljyn laimentumista ohivuodon seurauksena. BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset voitelukanavat ylläpitääkseen komponenttien, kuten venttiilikoneiston ja turboahtimien, kriittistä hydraulista toimintaa. BG EPR® on kriittisen tärkeä osa säännöllistä dieselmoottorin autohuoltoa poistaen tehokkaasti hankaavan noen dieselmoottorin voitelujärjestelmästä.

Dieselmoottoriöljyn tehostaminen BG DOC®:lla ylläpitää öljyn suorituskykyä dieselmoottorin äärimmäisissä olosuhteissa. Patentoitu noen kontrollointi teknologia eliminoi dieselmoottoriöljylle tyypillisen hankaavan kulumisen ja estää lietteen muodostumisen tehostetun hapettumisen hallinnan ansiosta. BG DOC® on suunniteltu pidentämään happojen neutralointia ja stabiloimaan öljyn viskositeettia. Se auttaa pitämään dieselmoottoriöljyn paremmassa kunnossa seuraavaan öljynvaihtoon saakka.

Diesel polttoainejärjestelmän puhdistus BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan. Se on erityisen tehokas poistamaan raskaita likakerrostumia korkean lämpötilan Commorail -suorasuihkutusjärjestelmien suuttimista. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.

Saatavat edut

  • Vähentää öljynkulutusta
  • Palauttaa moottorin tehon ja suorituskyvyn
  • Estää kalliita moottorikorjauksia
  • Palauttaa polttoainetalouden
  • Sisältää Lifetime BG Protection Plan®

Palvelu sisältää

  • BG EPR® -lisäaineen, joka pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta
  • BG DOC® -lisäaineen, joka suojaa moottorin osia ja vahvistamaan kaiken merkkisiä moottoriöljyjä jopa 15 000 km:n ajan
  • BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä
  • 5 litraa ensiluokkaista moottoriöljyä

 

Jaa:

Toimipisteet
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa