Määräaikaishuolto

Pysy liikkeessä – myös huollon aikana! Huollata autosi meillä ennen kesäreissuja ja saat sijaisauton veloituksetta huollon ajaksi. Varaa aikasi helposti verkosta tai soittamalla.
Nähdään Aallon Autolla!

 

Auton määräaikaishuolto tehdään Aallon Auton toimipisteissä aina ajoneuvon valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Huolto-ohjelmasta näkyy, milloin huoltojen ajankohdat ovat. Suosittelemme määräaikaishuoltoa, sillä auton takuu säilyy vain, jos sille tehdään yllämainitun huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet.

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi, sillä se on kilometri- tai aikaperusteinen huolto ja se yleensä sisältää enemmän vaihdettavia osia. Sen tavoitteena on ennaltaehkäistä suurempien ongelmien syntyminen.

Käytämme alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia

Huollon yhteydessä käytämme aina joko alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia. Vaihdamme muun muassa öljyn, öljynsuodattimet, sytytystulpat, jarrunesteet, ilmansuodattimet ja polttoainesuodattimet. Juuri ne, mitä autosi huolto-ohjelmassa pyydetään vaihtamaan.

Lisäksi määräaikaishuollossa tarkistetaan jarrut, turvajärjestelmät ja jäähdytysnesteet sekä tehdään muut valmistajan määräämät toimenpiteet. Tarvittaessa vialliset osat voidaan asiakkaan suostumuksella vaihtaa heti huollon yhteydessä.

Auton vuosihuolto vanhemmille autoille

Auton vuosihuolto sopii parhaiten vanhemmille ja paljon ajetuille autoille, joiden takuu ei ole enää voimassa tai niille, jotka haluavat pitää autoistaan huolta.

Vuosihuollon aikana tarkastetaan auton yleinen kunto ja huolletaan kaikki auton toimivuuden kannalta olennaiset viat ja puutteet. Lisäksi vuosihuollon yhteydessä vaihdetaan muun muassa öljy ja öljynsuodattimet sekä tarkistetaan jarru- ja jäähdytinnesteet, jarrupalat, jarrulevyt sekä valot. Suosittelemme tekemään vuosihuollon autolle vuosittain.

Huollolla pyritään siihen, että auto toimii nimensä mukaisesti ympäri vuoden.

Kattava kokemus Suomen suosituimpien automerkkien huoltamisessa

Olemme Aallon Autossa 30-vuotisen olemassaolomme aikana ehtineet keräämään huomattavaa osaamista ja kokemusta monen eri automerkin erityispiirteistä ja huoltotöistä. Voit aina huoletta tuoda autosi meille määräaikaishuoltoon. Me noudatamme huolloissa valmistajien antamia huolto-ohjeita, jolloin autosi valmistajan myöntämä takuukin pysyy voimassa.

Tutustu tarkemmin merkkikohtaisiin palveluihimme alla olevista linkeistä:

Audi, BMW, Citroën, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Maxus, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa