BG Automaattivaihteiston huolto

BG Automaattivaihteistohuollossa vaihteisto puhdistetaan ja öljy vaihdetaan ensitäyttötilavuuden mukaan. Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit. 

Aallon Auton suorittaa BG Automaattivaihteiston huollot Aallon Auton Vantaan Tammiston sekä Helsingin Herttoniemen toimipisteissä. 

Automaattivaihteistoöljyllä, kuten kaikilla voiteluaineilla on rajallinen käyttöikä. Öljyn hajoamisprosessissa alkaa syntyä likaa vaihteistoon, ja huomaat sen ajettavuus ongelmina. Vaihteistoon syntynyt lika tulee puhdistaa turvallisesti ja tehokkaasti automaattivaihteiston toimintakyvyn palauttamiseksi.

Riittämätön automaattivaihteistoöljyn suojaus ja sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

BG Automaattivaihteiston huolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

BG Automaattivaihteistohuollossa vaihteisto puhdistetaan ja öljy vaihdetaan ensitäyttötilavuuden mukaan. Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

BG Automaattivaihteistohuolto on turvallinen ja tehokas huolto automaattivaihteistosi puhdistamiseksi ja sen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Vaihteiston puhdistus BG Quick Clean for Transmissions poistaa nopeasti ja turvallisesti venttiilin runkoon, suodattimeen ja muihin automaattivaihteiston osiin kertyneet likakerrostumat. Säännöllinen puhdistus BG Quick Clean:n avulla voidaan ylläpitää vaihteiston voitelujärjestelmän toimintakyky puhdistamalla kulumista aiheuttava lika säännöllisesti. Se pidentää vaihteistoöljyn ja vaihteiston käyttöikää.

Automaattivaihteistoöljyn tehostaminen BG ATC Plus®:lla sisältää uusimman ja kehittyneimmän lisäainekemian ja se on suunniteltu kestämään nykyaikaisten vaihteistojen intensiivisen toimintaolosuhteen. Se estää öljyn lämpöhajoamisen ja palauttaa uusien ja käytettyjen automaattivaihteistoöljyjen suorituskykyominaisuudet. Se auttaa neutraloimaan mahdooliset happojäänteet ja parantaa huomattavasti automaattivaihteistoöljyn hapettumiskestävyyttä. Tämän lisäksi se pehmentää kuluneen vaihteiston toimintahäiriöitä ja ehkäisee vaihteiston tärinää ja vaihtamisongelmia

BG Automaattivaihteiston autonhuoltotuotteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä BG PXT vaihteistohuoltolaitteen kanssa.

Palvelu sisältää

  • BG Quick Clean for Transmissions poistaa nopeasti ja turvallisesti venttiilin runkoon, suodattimeen ja muihin automaattivaihteiston osiin kertyneet likakerrostumat.
  • BG ATC Plus® tehostaa automaattivaihteistonöljyn toimintaa

 

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista