Tuulilasin vaihto

Aallon Auto suorittaa tuulilasin vaihdot ja paikkaukset helposti ja ammattitaidolla niin Helsingissä kuin Vantaalla.

Milloin tuulilasi kannattaa vaihtaa?

Tuulilasi tulee vaihtaa uuteen, jos vaurio on kiveniskemää suurempi tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa. Pienemmät vauriot voidaan useimmiten paikata ilman, että tuulilasia tarvitsee vaihtaa. Paikkaus ehkäisee tuulilasin halkeamisen ja on myös edullisempi vaihtoehto.

Vaikka tuulilasissa olisikin vain pieni särö tai halkeama, tuulilasin vaihto uuteen on harvoin turha kustannus. Ammattiasentajamme auttavat sinua tuulilasin vaihtopäätöksen tekemisessä – voit aina myös soittaa ja kysyä neuvoa!

Turvallinen tuulilasi on kirkas ja ehjä

Kirkas ja ehjä tuulilasi on tärkeä asia sekä turvallisuuden että ajamisen miellyttävyyden kannalta. Haljennut tuulilasi on turvallisuusriski, koska sen kestävyys ei vastaa enää ehjää tuulilasia. Jos tuulilasi on vaurioitunut, se voi antaa periksi kovemmassa kolarissa, jolloin niin ihmiset kuin esineetkin voivat sinkoutua ajoneuvon ulkopuolelle.

Jos sinulla on tuulilasin vaihto edessä, soita tai varaa aika!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa