Jarruhuolto

Uusimme jarrulevyt, jarrupalat ja muut jarrujen osat laadukkailla varaosilla sekä testaamme järjestelmän toimivuuden ja tehon. Aallon Auto suorittaa autojen jarruhuollot ja -korjaukset ammattitaidolla Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa.

Auton jarrut vaativat säännöllistä huomiota

Jarrut kuuluvat auton tärkeimpiin turvavarusteisiin. Siksi on tärkeätä huollattaa jarrut säännöllisesti, vaikka jarrut tuntuisivatkin vielä hyviltä. Näin vältyt myös isommilta remonteilta ja onnettomuuksilta.

Autojen huoltovälit pitenevät jatkuvasti eivätkä jarrut välttämättä kestä pitkää huoltoväliä, vaan vaativat huoltoa. Suomen keliolosuhteissa myös jarrujen jumiutuminen on hyvin yleinen ongelma, joka johtaa jarrujen ennenaikaiseen kulumiseen.

Näissä tilanteissa on syytä tarkastuttaa jarrut:

  • täristys jarrutettaessa
  • auto puoltaa jarrutettaessa
  • epätavalliset äänet jarrutettaessa
  • palaneen käry ajon jälkeen (voi olla merkki jarrujen laahaamisesta)
  • jarrujen merkkivalo palaa

Jarrujen toimivuus testataan katsastuksessa

Katsastuksessa jarruilta vaaditaan tietynlaista suorituskykyä. Jarrujen tulisi kulua tasaisesti tasapainoisen ja tehokkaan jarrutuksen takaamiseksi.

Aallon Autossa jarrujen korjaukset ovat tuttua työtä.


		

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa