BG Protection Plan – Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi valtuutetussa BG -huoltopisteessä. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa.

Saat BG Protection Planin mikäli autoosi on suoritettu BG Performance Huolto.

BG Performance Huolto/ BG Hybrid Performance Huolto

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 70 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla1 mahdollinen maksimi korvaus on 3000€. Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi suoritetaan alle 120 000 km pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimi korvaus on 1500€.

Mikäli autosi moottoriin tulee ohjelman puitteissa vika joka ei kuulu auton normaalitakuun piiriin, voit saada korvauksen BG – ohjelman puitteissa.

Rajoitukset:

3500kg omapainoon asti.

Korvaussummat
BG Performance Huolto Bensiini-, hybrid- ja dieselmoottoreille
Huoltoväli 20 000 km tai 12 kk
Max. korvaussumma 3000 €

Jaa:

Toimipisteet
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa