BMW-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Tehokas ja kokenut BMW-huolto

BMW:n CBS-, määräaikais- ja vuosihuollot luotettavasti ja tehokkaasti Aallon Autolta! Osaavat ja koulutetut asentajamme tuntevat BMW-merkin autot mallista riippumatta suorittaen jokaisen huollon ammattitaidolla. Työmme laadun takaamiseksi noudatamme aina valmistajan huolto-ohjeita ja käytämme ajantasaisia ja korkealaatuisia osia – jotta voimme tarjota sinulle vain parasta.

Varaa laadukas BMW-huolto!

BMW:n CBS- ja määräaikaishuolto

Uusimmat BMW-autot käyttävät CBS-järjestelmää eli käyttötarpeen mukaista huoltojärjestelmää, joka valvoo tärkeimpien kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa autossa. Saatujen tietojen perusteella järjestelmä laskee ja kertoo, milloin huolto on ajankohtainen ja mitä huoltotoimenpiteitä tulisi suorittaa.

Vanhemmissa, ennen vuotta 2004/2005 valmistetuissa BMW-malleissa tehdään CBS-huollon sijasta perinteinen määräaikaishuolto valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaishuolto sisältää valmistajan määrittelemien ajokilometrien pohjalta tehtäviä huoltotoimenpiteitä, jotka tehdään tyypillisesti 20 000 tai 30 000 ajokilometrin välein.

BMW:n vuosihuolto

Vuosihuolto on hyvä suorittaa silloin, kun CBS- tai määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit eivät täyty ennen kuin valmistajan suosittelema yhden tai kahden vuoden aikaraja tulee vastaan. Vuosihuolto sopii hyvin vanhemmille BMW-automalleille.

 

Huollosta riippumatta aikaa on hyvä varata 2-4 tuntia – kestoon vaikuttavat auton malli ja huollon laajuus. Aallon Auton vuosien kokemus ja loistava tekninen taito takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen – oli kyseessä CBS-, määräaikais- tai vuosihuolto.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

BMW:n sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä – meillä on käytössämme ajantasainen tekniikka ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme suorittaa BMW:n sähkö- ja hybridiautohuollot ammattitaidolla, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Sähkö- ja hybridiautoihin suoritetaan huollon yhteydessä maksuton e-Expert-kuntotarkastus, joka kertoo lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta sekä sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi. Muista varata auto ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Laatua ja tehoa – nähdään BMW-huollossa!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa