BMW HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

BMW huolto-ohjelma

Noudatamme huolloissa BMW:n antamia huolto-ohjeita ja autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. BMW:t huoltaa ammattitaitoinen, koulutettu mekaanikko, jolla on aina käytössään ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet. BMW määräaikaishuolto ja vuosihuolto onnistuu meiltä.

Määräaikais- ja tarpeenmukaiseen CBS huoltoon ja vuosihuoltoon tulee varata aikaa 2-4 tuntia, riippuen BMW automallista ja huollon laajuudesta.

BMW tarpeenmukainen CBS huolto ja määräaikaishuolto

BMW autoissa on nykyään CBS-järjestelmä (käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä). Järjestelmä valvoo tärkeimpien kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa autossa. Tietojen perusteella se laskee ja kertoo milloin sinun tulee mennä huoltoon ja mitä täytyy huoltaa.

Määräaikaishuolto on valmistajan huolto-ohjeiden mukainen BMW Huolto ja käytössä vanhempiin automalleihin (ennen 2004/2005). Määräaikaishuolto tarkoittaa valmistajan määrittelemien ajokilometrien pohjalta tehtäviä huoltotoimenpiteitä, jotka tehdään tyypillisesti 20 000 tai 30 000 kilometrin välein.  

Vuosihuolto / kausihuolto

Vuosihuolto / kausihuollon voi suorittaa vaikka CBS tai BMW:n määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit eivät täyty ennen kuin valmistajan määrittelemä aikaraja huoltojen välillä tulee vastaan.  Vuosihuollon sisältö voidaan rajata tiettyihin toimiin. Tavanomaisesti vuosihuollossa vaihdetaan moottoriöljyt ja moottorin öljynsuodatin sekä tarkastetaan valmistajan ohjeiden mukaiset kohteet. Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös sisätilan raitisilmasuodatin. Vuosihuolto sopii vanhemmille BMW automalleille.

PG Performance huolto

Suosittelemme huollon yhteydessä BG Performance huoltoa.  BG Performance huolto on korkealuokkaisin moottorihuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden.

BG Ennaltaehkäisevät huoltotoimet

Suosittelemme ennaltaehkäiseviä huoltotoimia BMW autoille. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistuneet moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja ennaltaehkäisevien huoltotoimien avulla voimme näihin vaikuttaa. Lisäksi saat takuun autosi moottorinosille ja autosi kestää ilman korjausta pidempään. Lue lisää takuusta tästä

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa