CITROËN-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Kokenut ja edullinen Citroën-huolto

Aallon Auto palvelee sinua Citroën-huolloissa niin Helsingin Herttoniemessä kuin Vantaan Tammistossa sinun tarpeidesi pohjalta. Monipuolinen kokemuksemme määräaikais- ja vuosihuolloista takaa autosi onnistuneen ja edullisen huollon, joka suoritetaan ammattitaidolla alusta loppuun.

Varaa Citroën-huoltosi nyt!

Citroënin määräaikais- ja vuosihuolto

Kun huollatat autosi säännöllisesti, lisäät ajoturvallisuutta ja -mukavuutta sekä autosi toimintavarmuutta. Jotta huolto vastaa parhaiten autosi tarpeita, tehdään valinta määräaikais- ja vuosihuollon välillä seuraavasti:

Määräaikaishuolto on tarkasti valmistajan ohjeita noudattava toimenpide, joka perustuu ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan. Säännöllisesti suoritettuna se turvaa auton toimintakyvyn sekä turvalliset ajokilometrit. Määräaikaishuolto suoritetaan aina käyttämällä alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymiä öljyjä.

Vuosihuolto suoritetaan, mikäli autolla ei ajeta paljoa pidemmän ajanjakson aikana. Se sopii erityisesti vanhemmille Citroën-malleille,  joissa ei ole enää takuuta ja huoltotoimenpiteet riippuvat enemmänkin auton iästä ja kunnosta. Vuosihuolto turvaa auton ajokunnon ja pitää loitolla mahdolliset isommat ongelmat.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja myös muille merkeille!

Citroënin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä – meillä on käytössämme ajantasainen tekniikka ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Ammattitaitoiset ja kokeneet mekaanikomme suorittavat Citroënin sähkö- ja hybridiautohuollot turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, joka kertoo lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Haluatko maksaa huoltosi kätevästi rahoituksella? Aallon Autolla se onnistuu –  juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Määräaikais- ja vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia, riippuen auton mallista ja huollon laajuudesta – meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta huollon ajaksi. Muista varata auto ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Meiltä ammattitaitoinen Citroën-huolto, varaa aikasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!Meillä Citroën-huollot suorittaa aina ammattitaitoinen ja koulutettu mekaanikko, jolla on käytössään ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet.

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa