HYUNDAI-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Turvallinen Hyundai-huolto

Kun autosi tarvitsee ammattitaitoista määräaikais- tai vuosihuoltoa, suuntaa Herttoniemeen tai Tammistoon. Aallon Auton toimipisteissä sinua palvelee aina pätevä mekaanikko, joka suorittaa huollon laadukkailla työvälineillä ja asianmukaisilla osilla. Tuomalla autosi huoltoon huolehdit sen kestävyydestä ja ajoturvallisuudesta – nähdään Aallon Autolla!

Kilpailukykyisen Hyundai-huollon varaat tästä!

Hyundain määräaikais- ja vuosihuolto

Määräaikaishuolto on edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan tai ajokilometrimäärään pohjaava huolto, joka suoritetaan aina valmistajan tarkkojen ohjeiden mukaan. Määräaikaishuolto muodostuu valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta ja on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana.

Vuosihuolto kannattaa valita, jos ajokilometrejä kertyy vain vähän eikä kilometreihin pohjaava huoltoväli täyty kuin pitkällä aikavälillä. Se palvelee hyvin vanhempia Hyundai-malleja, koska huolto on mahdollista toteuttaa auton iän ja kunnon mukaan. Vuosihuoltoon sisältyy muun muassa lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen.

Niin määräaikais- kuin vuosihuolto kestää 2-4 tuntia. Huollon yhteydessä täytetään auton huoltokirja, joka on vanhemmissa autoissa paperinen huoltovihko, kun uudempien autojen kohdalla kirjaus hoidetaan sähköisesti.

“Sekä määräaikais- että vuosihuolto kestää 2-4 tuntia – Aallon Autolta saat tarvittaessa sijaisauton huollon ajaksi.”

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Hyundain sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme huoltavat Hyundai sähkö- ja hybridiautot aina turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Hyundai-huolto Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Osaava Hyundai-huolto apunasi!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista