MAXUS-HUOLTO – VANTAA

AUTOHUOLTO

Asiantunteva ja tarkka Maxus-huolto

Kun kaipaat ammattitaitoista ja autoasi parhaiten palvelevaa huoltoa, on Aallon Auto valintasi. Me käytämme aina laadukkaita ja asianmukaisia osia sekä työkaluja turvaten autosi toimintakyvyn. Osaava ja tehokas palvelu takaavat sinulle onnistuneet määräaikais- ja vuosihuollot kerrasta toiseen. 

Varaa kokenut Maxus-huolto!

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme huoltavat Maxuksen sähköautot aina turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maxuksen määräaikaishuolto

Valmistajan tarkkojen ohjeiden mukaan suoritettava määräaikaishuolto pohjautuu ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan. Se on auton takuuaikana takuun säilymisen edellytys ja muodostuu valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta.

Maxuksen vuosihuolto

Vuosihuolto suoritetaan, kun autolla ei ajeta paljoa ja kilometreihin pohjaava huoltoväli täyttyy harvoin. Vuosihuolto on hyvä valinta myös vanhemmille Maxus-malleille, sillä se voidaan helposti rakentaa auton iän tai kunnon mukaan. Vuosihuoltoon kuuluu muun muassa lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Niin määräaikais- kuin vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Osaava Maxus-huolto apunasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipiste
TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa