MAZDA-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Täsmällinen ja osaava Mazda-huolto

Mazda-huoltomme on arkesi pelastaja – ajantasaiset laitteet ja työkalut sekä jatkuvasti kouluttautuvat mekaanikkomme takaavat autosi asianmukaisen toiminnan vuodenajasta toiseen. Aallon Autolla sinua palvellaan aina toiveitasi kuunnellen.

Luotettavan Mazda-huollon varaat tästä!

Mazdan määräaikais- ja vuosihuolto

Autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa noudattava määräaikaishuolto suoritetaan ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan pohjautuen. Huolto tehdään aina valmistajan tarkkojen ohjeiden pohjalta ja koostuu määrätyistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta. Määräaikaishuolto on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana.

“Autovalmistajan huolto-ohjelmaa noudattava määräaikaishuolto on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana.”

Vuosihuollon suorittaminen kannattaa, jos ajokilometrejä kertyy vähemmän ja niihin pohjaava huoltoväli täyttyy vasta pidemmällä aikavälillä. Huolto palvelee hyvin vanhempia Mazda-malleja, koska se voidaan helposti mukauttaa auton ikään ja kuntoon pohjaten. Vuosihuolto sisältää muun muassa lukkojen ja saranoiden yleisvoitelun sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistamisen.

“Vuosihuollon suorittaminen kannattaa, jos ajokilometrejä kertyy vähemmän ja niihin pohjaava huoltoväli täyttyy vasta pidemmällä aikavälillä.”

Niin määräaikais- kuin vuosihuollon yhteydessä täytetään auton huoltokirja, joka tarkoittaa vanhemmissa automalleissa tietojen kirjaamista paperiseen huoltovihkoon, uudempien autojen kohdalla sähköistä kirjausta.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja myös muille merkeille!

Mazdan sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme huoltavat Mazdan sähkö- ja hybridiautot turvallisesti ja aina voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Määräaikais- ja vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Mazda-huolto Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Aallon Auton Mazda-huolto apunasi!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista