MERCEDES-BENZ-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Mercedes-Benz-huoltoa vuosien kokemuksella

Aallon Auton ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta suorittaa monipuolisesti Mercedes-Benz-huoltoja niin Helsingin kuin Vantaan toimipisteissä. Ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet, pitkä kokemus merkin autoista sekä autovalmistajan suositusten noudattaminen turvaavat autosi laadukkaan huollon kerta toisensa jälkeen.

Varaa huoltoaika Mersullesi!

Mercedes-Benzin määräaikaishuolto

Ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan pohjautuvassa määräaikaishuollossa noudatetaan aina tarkasti valmistajan ohjeita ja se on edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana. Määräaikaishuolto suoritetaan aina alkuperäisillä tai vastaavilla osilla sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymillä öljyillä. Huoltoon on suositeltavaa saapua Mersun huolto-ohjelman mukaisesti 20 000-30 000 ajokilometrin välein.

Mercedes-Benzin vuosihuolto

Mikäli ajokilometrejä kertyy pitkän ajan kuluessa vähän, kannattaa määräaikaishuoltojen välissä suorittaa suppeampi vuosihuolto, joka varmistaa auton ajokunnon sekä ehkäisee isompia ja hintavampia korjauksia. Vuosihuolto on hyvä vaihtoehto myös vanhemmille Mercedes-Benz-malleille, joissa huolto kannattaa toteuttaa auton iän ja kunnon asettamien vaatimusten mukaan. Vuosihuolto ei kuitenkaan poista määräaikaishuollon tarvetta, sillä se on toimenpiteenä suppeampi.

Meiltä määräaikais- ja vuosihuollot luotettavasti myös muille merkeille!

Mercedes-Benzin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä – meillä on käytössämme ajantasainen tekniikka ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme suorittaa Mersun sähkö- ja hybridiautohuollot ammattitaidolla, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Sähkö- ja hybridiautoihin suoritetaan huollon yhteydessä maksuton e-Expert-kuntotarkastus, joka kertoo lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta sekä sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Haluatko maksaa huoltosi kätevästi rahoituksella? Aallon Autolla se onnistuu –  juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi. Muistathan varata auton ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Mercedes-Benz-huolto Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Varaa aikasi laadukkaaseen Mersu-huoltoon!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista