NISSAN-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Turvallista ja laadukasta Nissan-huoltoa

Ammattitaitoinen, kokenut ja luotettava – sellainen on Aallon Auton Nissan-huolto. Käytämme huolloissamme aina asianmukaisia osia ja laadukkaita työkaluja sekä koulutamme mekaanikkojamme jatkuvasti, jotta sinä voit tuoda autosi huoltoon, joka tekee autostasi luotettavan ja arjestasi mahdollisimman sujuvaa.

Varaa mutkaton Nissan-huolto!

Nissanin määräaikais- ja vuosihuolto

Aina valmistajan määräämien ohjeiden mukaan suoritettava määräaikaishuolto muodostuu valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta. Se pohjautuu edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan tai ajokilometrimäärään ja noudattaa tarkasti autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa. Säännöllinen määräaikaishuollossa käyminen on auton takuuaikana takuun säilymisen edellytys.

Määräaikaishuolto 

  • suoritetaan autovalmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella
  • vaihtelee suppeammasta huollosta laajempaan auton huolto-ohjelman mukaan
  • varmistaa säännöllisesti suoritettuna auton toimintakyvyn
  • suoritetaan aina käyttämällä alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymiä öljyjä

 

Mikäli ajokilometrejä kertyy vähemmän ja kilometreihin pohjaava huoltoväli täyttyy vasta pidemmällä aikavälillä, on vuosihuoltoon saapuminen järkevää. Huollon tarkoituksena on säilyttää auton ajokunto ja ehkäistä mahdollisia isompia korjaustarpeita. Se palvelee hyvin vanhempia Nissan-malleja, sillä huolto voidaan helposti mukauttaa auton iän ja kunnon mukaan. Vuosihuoltoon sisältyy esimerkiksi lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen.

Vuosihuolto 

  • suoritetaan, jos autolla ajetaan vain vähän eikä kilometriperusteinen huolto täyty kuin pitkän ajan kuluessa
  • pitää auton ajokunnossa ja ehkäisee mahdollisia isompia ongelmia
  • ei poista määräaikaishuollon tarvetta ollessaan määräaikaishuoltoa suppeampi ja kevyempi toimenpide

 

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Nissanin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme suorittavat Nissanin sähkö- ja hybridiautohuollot turvallisesti ja aina voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Sekä määräaikais- että vuosihuolto kestää noin 2-4 tuntia. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Osaava Nissan-huolto apunasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa