OPEL-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Opel-huoltoa vuosien kokemuksella

Me Aallon Autolla haluamme tarjota sinulle huolettoman huoltokokemuksen – suoritamme kaikki määräaikais- ja vuosihuollot pitkällä kokemuksella kattavasti ja asiantuntevasti. Huollamme Opelit mallista riippumatta autosi toimintakyvyn varmistaen – nähdään Aallon Autolla Herttoniemessä tai Tammistossa!

Varaa aikasi laadukkaaseen Opel-huoltoon!

Opelin määräaikaishuolto

Valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta, muodostuva määräaikaishuolto pohjautuu ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan. Määräaikaishuolto on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana ja sen laajuus vaihtelee huolto-ohjelman mukaan.

  • autovalmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukainen edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella tehtävä toimenpide
  • varmistaa säännöllisesti suoritettuna auton toimintakyvyn
  • vaihtelee auton huolto-ohjelman mukaan suppeammasta laajempaan
  • suoritetaan aina käyttämällä alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymiä öljyjä
  • on edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana

Opelin vuosihuolto

Auton ajokunnon varmistamiseen ja suurempien korjaustarpeiden ehkäisemiseen tarkoitettu vuosihuolto kannattaa suorittaa, mikäli ajokilometrejä kertyy vähän eikä kilometreihin pohjaava huoltoväli täyty kuin harvoin. Huoltoon sisältyy esimerkiksi lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen. Vuosihuolto palvelee hyvin vanhempia Opel-malleja, sillä huolto on helppo toteuttaa auton iän ja kunnon mukaan.

  • ajankohtainen, jos autolla ajetaan vain vähän eikä kilometriperusteinen huolto täyty kuin pitkän ajan kuluessa
  • pitää auton ajokunnossa ehkäisten mahdollisia isompia ongelmia
  • ei poista määräaikaishuollon tarvetta ollessaan määräaikaishuoltoa suppeampi ja kevyempi toimenpide

 

Sekä määräaikais- ja vuosihuollon yhteydessä täytetään auton huoltokirja. Vanhemmissa autoissa tiedot kirjataan paperiseen huoltovihkoon, kun uudempien autojen kohdalla kirjaus hoidetaan sähköisesti.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Opelin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme suorittavat Opelin sähkö- ja hybridiautohuollot turvallisesti ja aina voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Niin määräaikais- kuin vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia – meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Aallon Auton Opel-huolto apunasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa