PEUGEOT-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Autoasi kuunteleva Peugeot-huolto Helsingissä ja Vantaalla

Aallon Autolla Peugeot-huollon hoitaa aina asiantunteva ja kattavan kokemuksen omaava mekaanikko. Niin Helsingin Herttoniemessä kuin Vantaan Tammistossa määräaikais- ja vuosihuollot suoritetaan käyttäen asianmukaisia työvälineitä ja valmistajan ohjeita seuraten. Meillä huollatat autosi edullisesti ja vaivattomasti!

Tee varaus Peugeot-huoltoon!

Auton asianmukainen ja säännöllinen huolto kannattaa

Säännölliset huollot lisäävät ajoon turvallisuutta ja mukavuutta. Kun valitset huollon autosi tarpeen mukaan, takaa se autosi toimintavarmuuden. Huoltoon on hyvä varata aikaa kahdesta neljään tuntiin.

Määräaikaishuolto:

 • suoritetaan edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella
 • noudattaa autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa
 • edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana
 • vaihtelee auton huolto-ohjelmaan nojautuen kompaktimmasta huollosta laajempaan
 • takaa säännöllisesti suoritettuna auton toimintakyvyn sekä turvalliset ajokilometrit
 • tehdään aina alkuperäisillä tai vastaavilla osilla sekä autovalmistajan kyseiseen automalliin hyväksymillä öljyillä
 • muodostuu muun muassa turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta, jarrujen kunnon varmistamisesta sekä muista valmistajan määräämistä toimenpiteistä

Vuosihuolto:

 • suoritetaan, mikäli autolla ajetaan harvemmin ja kilometriperusteiset huoltovälit venähtävät pitkiksi
 • varmistaa auton ajokunnon ja ehkäisee suurempia korjauksia 
 • hyvä vaihtoehto vanhemmille Peugeot-malleille, joissa ei enää takuu voimassa, ja huoltotoimet voidaan valita auton kunnon mukaan
 • määräaikaishuoltoa suppeampi ja kevyempi toimenpide, joten ei poista määräaikaishuollon tarvetta

 

Meiltä määräaikais- ja vuosihuollot luotettavasti myös muille merkeille!

Peugeotin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä – meillä on käytössämme ajantasainen tekniikka ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme suorittaa Peugeotin sähkö- ja hybridiautohuollot ammattitaidolla, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, joka kertoo lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla huollon maksaminen rahoituksella onnistuu kätevästi, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi. Muistathan varata auton ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Varaa Peugeot-huoltomme tästä!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa