VUODEN KESÄRENGASVALMISTAJA

Helsingin Herttoniemen ja Vantaan toimipisteet ovat Firststop rengasliikkeitä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat ja vanteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Saatavilla on myös kaikki renkasliikkeen palvelut.

Toimipisteissämme on nykyaikaiset tasapainotuslaitteet, rengaskoneet sekä ohjauskulmien säätölaitteet.

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ratkaisu, kun säilytystilat tai renkaanvaihtomahdollisuudet ovat rajalliset. Rengashotellin hinta 79€ / kausi, ja se ei sisällä vaihtoa. Tutustu rengashotelliimme tästä.

Renkaanvaihto

Anna ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto nopeasti ja edullisesti. Renkaanvaihtohinta henkilöautot 40€, maasturit ja pakettiautot 45€, mikäli renkaanvaihdossa ei ilmene renkaiden tai auton kunnosta johtuvia ongelmia.

Voit varata ajan kätevästi netistä tästä tai soittaa suoraan toimipisteeseen. Jos teet renkaiden varauksen verkossa, muista mainita, mikäli renkaasi ovat säilytyksessä!

Renkaiden suuntaus 

Renkaiden aurauskulmien tarkistamisen, mahdollisen säädön ja ohjauksen kulmien tarkistuksen/säätämisen jälkeen pito on kunnossa, auto ohjautuu oikein ja on käytettävyydeltään miellyttävä. Lisäksi renkaiden käyttöikä pitenee ja autossa mahdollisesti olevat ajonvakautusjärjestelmät toimivat oikein. Renkaiden suuntaus kannattaa suorittaa heti, kun huomaa auton puoltavan ajettaessa. Renkaiden suuntaus 95€ sisältää 15 min säätöaikaa. Lue lisää renkaiden suuntaus -palveluistamme tästä.

Renkaiden tasapainoitus

Renkaiden tasapainotuksella varmistetaan mukava ja turvallinen ajaminen. Aina kun asennutat uudet renkaat tai suoritat toimenpiteitä, joissa renkaat on pakko irrottaa ‒ kuten puhjenneen renkaan korjaus ‒ suosittelemme pyörien tasapainotuksen tarkistamista ja tarvittaessa juuri oikeanlaista säätöä. Lue lisää palvelusta tästä.

Renkaan paikkaus

Palvelu sisältää puhjenneen renkaan paikkaamisen sekä muut korjaustyöt. Paikkaamisella pidennät renkaan elinikää ja vältät renkaan sisäiset vauriot. Renkaan paikkaushinta 25€ / rengas. Paikkauksena käytetään tubeless paikkaa eli ns. “ulkopaikka”. Lue lisää renkaan paikkaus palvelusta tästä.

 

 

Täyden palvelun rengaspalvelut saatavissa seuraavista toimipisteistä:

Yhteystiedot

Palvelemme sinua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa

 

Autohuolto Helsinki Herttoniemi Mekaanikonkatu

010 423 9550

Autohuolto Vantaa Tammisto Arinatie

09 7555 550

Ajankohtaista

Rengashotelli toimii ajanvarauksella!
Varaa vaihtoaikasi pikaisesti ja vältä ruuhkaa! Huomioithan renkaiden toimitusajan (2 arkipäivää).
____
Kuva ei saatavilla

Kampanja 30.11 asti
Jopa 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Slider