SKODA-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Osaava ja edullinen Skoda-huolto

Skodan määräaikais- ja vuosihuollot ovat Aallon Autolla aina kokeneiden ja osaavien mekaanikkojen käsissä. Huollamme Skodasi kuntoon niin Helsingin Herttoniemen kuin Vantaan Tammiston toimipisteessä – aina laadukkailla työvälineillä ja valmistajan huolto-ohjeita noudattaen.

Ammattitaitoisen Skoda-huollon varaat tästä!

Skodan määräaikais- ja vuosihuolto

Määräaikaishuolto suoritetaan aina valmistajan tarkkojen ohjeiden mukaan ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan pohjautuen. Se noudattaa autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa ja on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana. Määräaikaishuolto  muodostuu valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta.

Vuosihuolto taas tulee tarpeeseen, mikäli ajokilometrejä kertyy vähemmän ja kilometreihin pohjaava huoltoväli täyttyy vasta pidemmällä aikavälillä. Se palvelee hyvin vanhempia Skoda-malleja, joiden takuu on umpeutunut ja huolto voidaan suunnitella auton iän ja kunnon asettamien tarpeiden mukaan. Vuosihuoltoon sisältyy öljynvaihdon lisäksi esimerkiksi lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen. 

Sekä määräaikais- että vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia. Huollon yhteydessä täytetään auton huoltokirja – vanhemmissa autoissa tiedot kirjataan paperiseen huoltovihkoon, uudempien autojen kohdalla kirjaus hoidetaan sähköisesti.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Skodan sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme suorittavat Skodan sähkö- ja hybridiautohuollot aina turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla huollon maksaminen rahoituksella onnistuu kätevästi, juuri sinulle sopivassa aikataulussa Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi. Varaathan auton ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Aallon Auton Skoda-huolto apunasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa