TOYOTA-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Laadukasta Toyota-huoltoa joustavasti ja ammattitaidolla

Kun haluat, että autosi palvelee sinua pitkään, saavu Aallon Auton kokeneeseen Toyota-huoltoon. Me huolehdimme autostasi asiantuntevasti käyttäen aina laadukkaita varaosia ja työvälineitä niin Helsingin Herttoniemessä kuin Vantaan Tammistossa. Turvallinen ja laadukas Toyota-huolto on vain varauksen päässä!

Varaa Toyota-huolto!

Toyotan määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto suoritetaan aina valmistajan tarkkojen ohjeiden mukaan ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan pohjautuen. Se noudattaa autovalmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa ja on takuun säilymisen edellytys auton takuuaikana. Määräaikaishuolto  muodostuu valmistajan määräämistä toimenpiteistä, kuten turvajärjestelmien tarkistuksesta, öljyn ja öljynsuodattimien vaihdosta sekä jarrujen kunnon varmistamisesta.

Toyotan vuosihuolto

Vuosihuolto suoritetaan, mikäli ajokilometrejä kertyy vähemmän ja määräaikaishuollon huoltoväli täyttyisi vasta pitkän ajan kuluessa. Huolto turvaa auton toimintakyvyn ja suojaa suuremmilta korjaustoimenpiteiltä. Siihen sisältyy esimerkiksi lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä jarrujärjestelmän, pyyhkijöiden, alustan nivelien ja valojen kunnon varmistaminen. Vuosihuolto palvelee hyvin vanhempia Toyota-malleja, koska se on mahdollista muokata sopivaksi auton ikä ja kunto huomioiden.

Niin määräaikais- kuin vuosihuollon yhteydessä täytetään auton huoltokirja, joka vanhemmissa autoissa on paperinen huoltovihko, uudempien autojen kohdalla sähköinen kirjaus.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Toyotan sähkö- ja hybridiautojen huolto

Aallon Auto on sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme suorittavat Toyotan sähkö- ja hybridiautohuollot aina turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla maksat huollon kätevästi rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Sekä määräaikais- että vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Aallon Auton Toyota-huolto apunasi!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa