VOLKSWAGEN-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Kokenut Volkswagen-huolto palveluksessasi

Aallon Auton ammattitaitoinen Volkswagen-huolto palvelee Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa! Osaavilla mekaanikoillamme on pitkä kokemus erilaisista Volkswagen-malleista ja niiden erikoispiirteistä. Suoritamme huollot aina valmistajan ohjeita noudattaen ja kouluttaudumme jatkuvasti kehittääkseemme osaamistamme.

Varaa aikasi Volkswagen-huoltoon!

Volkswagenin määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on edellytys takuun säilymiselle auton takuuaikana ja se suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, joko ajokilometrimäärän tai edellisestä huollosta kuluneen ajan perusteella. Määräaikaishuoltoon sisältyy muun muassa öljyn ja öljynsuodattimien vaihto, jarrujen kunnon varmistaminen, jarrunesteiden vaihtaminen sekä muut valmistajan ohjeistamat toimenpiteet. Määräaikaishuolto takaa autosi miellyttävän ja moitteettoman toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Volkswagenin suosittelemat huoltovälit auton mallista riippuen ovat:

  • Perinteinen huoltoväli, jota hyödynnetään usein vanhemmissa malleissa, suosittelee huoltoa 15 000 ajokilometrin tai yhden vuoden kohdalla riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.
  • LongLife-huoltoväli eli LongLife Service on monien uudempien Volkswagen-mallien kohdalla suositeltu ratkaisu ja voi siirtää huoltoa jopa 30 000 ajokilometrin tai 24 kuukauden päähän, riippuen ajotavasta ja olosuhteista. Käyttöolosuhteisiin pohjaava LongLife-järjestelmä pystyy hyödyntämään auton tietokonejärjestelmää arvioidakseen huollon tarpeen.

Volkswagenin vuosihuolto

Mikäli ajat autollasi vain vähän, eivätkä Volkswagenin huolto-ohjelman edellyttämät kilometrit täyty yhden tai kahden vuoden aikana, voidaan määräaikaishuollon sijasta tehdä niin sanottu vuosihuolto. Vuosihuoltoon kuuluu muun muassa öljyn ja öljynsuodattimien vaihto sekä jarru- ja jäähdytinnesteiden tarkistus. Sen tarkoituksena on pitää auto ajokunnossa ja ehkäistä suurempia korjaustarpeita.

Määräaikais- ja vuosihuollon yhteydessä auton huoltokirja täytetään, mikä tarkoittaa vanhemmissa autoissa tietojen kirjaamista paperiseen huoltovihkoon ja uudemmissa tietojen tallentamista auton sähköiseen huoltokirjaan.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Volkswagenin sähkö- ja hybridiautojen huolto

Olemme sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijöitä – käytämme aina ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme jatkuvasti osaamistamme. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme suorittaa huollot Volkswagenin sähkö- ja hybridiautoihin ammattitaitoisesti, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Teemme sähkö- ja hybridiautojen huoltoon sisältyy e-Expert-kuntotarkastus, joka kertoo lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta sekä sähköturvallisuudesta.

Rahoituksen avulla maksat huollon omaan tahtiisi

Aallon Autolla voit maksaa huollon helposti rahoituksella, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Määräaikais- ja vuosihuoltoon on hyvä varata 2-4 tuntia, riippuen auton mallista ja huollon laajuudesta – meiltä saat tarvittaessa sijaisauton veloituksetta huollon ajaksi.

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Nähdään Volkswagen-huollossa!

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista

Auton katsastus – milloin, miksi ja miten?

Katsastusvelvolliselle ajoneuvolle on suoritettava tietyin väliajoin määräaikaiskatsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto, rekisteriin merkityt tiedot sekä valvotaan ajoneuvoon kohdistuvien verojen ja maksujen suorittamista. Ajoneuvoa ei saa

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa