VOLVO-HUOLTO – HELSINKI

AUTOHUOLTO

Kokenut ja turvallinen Volvo-huolto

Volvon määräaikais- ja vuosihuollot Aallon Autolta vuosien kokemuksella! Toimipisteissämme Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa autosi on osaavissa käsissä – jatkuvasti kouluttautuvat mekaanikkomme suorittavat Volvosi huollot aina valmistajan ohjeiden mukaan. Kun huollatat autosi meillä, teet ajamisesta turvallista ja mukavaa. 

Varaa huolto Volvollesi!

Volvon määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto suoritetaan ajokilometrimäärään tai edellisestä huollosta kuluneeseen aikaan pohjautuen, aina valmistajan tarkkoja ohjeita seuraten. Tehdastakuun alaisten autojen huollossa käytetään OE- eli alkuperäisosia ja valmistajan määräysten mukaisi öljyjä, jolloin takuu säilyy. Huoltoon kuuluu muun muassa turvajärjestelmien tarkistus, mahdollisten merkkivalojen nollaus sekä raitisilmasuodattimen ja polttoainesuodattimen vaihtaminen. Huollon laajuus vaihtelee auton huolto-ohjelmaan nojautuen ja lopulliset huollossa suoritettavat toimenpiteet määräytyvät ajettujen kilometrien sekä viimeisestä huollosta kuluneen ajan perusteella.

Volvon vuosihuolto

Mikäli ajokilometrejä kertyy pidemmällä aikavälillä vain vähän, on määräaikaishuoltojen välissä järkevää suorittaa vuosihuolto. Se varmistaa auton ajokunnon ja ehkäisee suurempia korjauksia. Vuosihuolto on myös vanhemmille Volvo-malleille hyvä vaihtoehto, kun huollon laajuus voidaan määritellä auton iän ja kunnon mukaan. Koska vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi ja kevyempi toimenpide, ei se poista määräaikaishuollon tarvetta.

Huoltojen yhteydessä täytetään auton huoltokirja, joka on vanhemmissa autoissa paperinen huoltovihko, uudemmissa sähköinen tietokanta. Niin määräaikais- kuin vuosihuoltoon on suositeltavaa varata 2-4 tuntia, huollon laajuudesta riippuen.

Suoritamme määräaikais- ja vuosihuoltoja ammattitaidolla myös muille merkeille!

Volvon sähkö- ja hybridiautojen huolto

Olemme sertifioitu e-Expert-korjaamo ja sähköautotekniikan edelläkävijä. Käytämme ajantasaista tekniikkaa ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme suorittavat Volvon sähkö- ja hybridiautohuollot aina turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Huollon yhteydessä suoritetaan maksuton e-Expert-kuntotarkastus, jonka avulla saadaan lisätietoa muun muassa autosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta ja sen sähköturvallisuudesta.

Maksa huoltosi helposti rahoituksella

Aallon Autolla huollon maksaminen rahoituksella onnistuu kätevästi, juuri sinulle sopivassa aikataulussa. Lue lisää!

Huollon ajaksi sijaisauto? Onnistuu!

Meiltä saat tarvittaessa veloituksetta sijaisauton määräaikais- tai vuosihuollon ajaksi. Varaathan auton ajoissa!

BG Performance huolto

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä voidaan toteuttaa myös BG Performance huolto, joka on kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee päästöjä sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden. Aallon Auton Tammiston toimipiste on erikoistunut moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja suorittaa BG Performance huoltoja ammattitaidolla.

Volvo-huolto Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa

Täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike Aallon Auto palvelee sinua Helsingin Herttoniemessä ja Vantaan Tammistossa yli 30 vuoden kokemuksella. Suoritamme huollot ja korjaukset ammattitaidolla auton merkistä ja mallista riippumatta – erikoisosaamistamme ovat vaativat vianhaut sekä autosähkötyöt. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta!

Saavu osaavaan Volvo-huoltoomme!

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Palvelut
Ajankohtaista