Aallon Auto Oy on perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti perustamisestaan, jo vuodesta 1988 lähtien. Yrittäjänä toimivat Katariina ja Juha Aalto. Yrityksessämme työskentelevät myös molemmat poikamme.

Täyden palvelun modernit autokorjaamomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä sekä Vantaan Tammistossa. Varmistaaksemme, että voimme aina tarjota kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun kaikissa autoon liittyvissä huolto- ja korjaustoimenpiteissä, olemme kehittäneet toimipisteillemme omat erikoisosaamisalueet.

Korjaamotoiminnan lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös autonhoitoon liittyvänä - pesupalvelut. Niihin palveluihin kannattaa tutustua sivuillamme.

Herttoniemen toimii monimerkkihuoltona. Huoltoa tilatessaan tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Korjaamoidemme henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Asiointi korjaamollamme on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakaskeskeistä . Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Vantaan Tammiston toimipisteemme on myös monimerkkikorjaamo. Siellä tehdään normaalien huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi ajoneuvoelektroniikan vianetsintää.

Herttoniemen Bosch Car Service on erikoistunut vaativiin vianhakuihin ja autosähkötöihin.

Noudatamme aina AUNE –ehtoja ja annamme kahden vuoden takuun työlle ja asennetuille osille. Bosch-varaosilla on lisäksi Euroopan laajuinen takuu.

Säännöllisesti uuteen tekniikkaan koulutetut mekaanikkomme tekevät ensiluokkaista työtä käyttäen ajan tasalla olevaa Bosch-testaustekniikkaa sekä eri diagnostiikkaohjelmistoja.

Lupaamme tarjota henkilökohtaista, ystävällistä ja yksilöllistä palvelua sekä asiantuntevia neuvoja. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, niin otathan heti yhteyttä.

Katariina Aalto
Toimitusjohtaja