Aallon Auto & Svea: 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

Yllättäviä menoja tai toiveissa muuten vain joustavampaa maksuaikataulua? Svean First Stop -rahoitus tarjoaa sinulle jopa kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 31.5. saakka ostettuihin palveluihin ja tuotteisiin.

Mihin Svean First Stop -rahoitus on tarkoitettu?

Svean First Stop -rahoituksella voit maksaa huollot ja korjaukset tai ostaa autoosi uudet kesärenkaat ja vanteet, kunhan teet ostoksesi 31.5. mennessä. Rahoitus takaa sinulle jopa kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa – halutessasi voit maksaa myös First Stop -tilillä, jolloin saat maksuaikaa korottomasti 12 kuukauteen saakka.

Kuinka paljon rahoitusta voi saada?

Rahoituksen kertasumman tulee sijoittua 100–4000 € väliin, joten rahoitusta voi hyödyntää niin pienempien kuin laajempien toimenpiteiden yhteydessä. Jos teet ostoksesi First Stop -laskulla, voit lyhentää ostosummaa niin usein kuin haluat, kunhan laskun kokonaissumma suoritetaan laskussa olevaan eräpäivään mennessä. First Stop -laskutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää.

Miten rahoitus käytännössä toimii?

Svean First Stop -rahoitus on kätevä tapa korjata ja huoltaa autoa, hankkia siihen uudet kesärenkaat tai vanteet. Aallon Autolta saat rahoituksen avulla vähintään 90 päivää maksuaikaa ostoksellesi ilman korkoa ja kuluja, kun teet ostoksesi 31.5. mennessä. Maksu on mahdollista jakaa osiin – osan kustannuksista voit maksaa heti, loput osissa First Stop -laskulla. Rahoitus mahdollistaa kulujen maksamisen joustavasti omaan tahtiisi.

Ota yhteyttä ja hyödynnä kampanjaetu!

Kuvat

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Ajankohtaista