Aallon Auton Helsingin Herttoniemen ja Vantaan toimipisteet ovat Firststop rengasliikkeitä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat ja vanteet aina kilpailukykyiseen hintaan.

Toimipisteissämme on nykyaikaiset tasapainotuslaitteet, rengaskoneet sekä ohjauskulmien säätölaitteet.

Auton renkaat ja vanteet

Meiltä saat uudet renkaat autoosi. Valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja ja asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivat renkaat. Saat kauttamme myös Erikoisvanteet sekä Specialfälgarin ja Rautamon maahantuomat huippuluokan alumiinivanteet.

Lisätietoa renkaista ja vanteista

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ratkaisu, kun säilytystilat tai renkaanvaihtomahdollisuudet ovat rajalliset. Rengashotellin hinta 89€ / kausi, ja se ei sisällä vaihtoa. Tutustu rengashotelliimme tästä.

Renkaanvaihto

Anna ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto nopeasti ja edullisesti. Renkaanvaihdon yhteydessä tarkistamme renkaasi turvallisuuden ja varmistamme niiden täyttävän lain asettamat vaatimukset. Voit varata ajan kätevästi netistä tästä tai soittaa suoraan toimipisteeseen. Jos teet renkaiden varauksen verkossa, muista mainita mikäli renkaasi ovat säilytyksessä!

Renkaanvaihto hinnat:

Renkaiden suuntaus

Renkaiden aurauskulmien tarkistamisen, mahdollisen säädön ja ohjauksen kulmien tarkistuksen/säätämisen jälkeen pito on kunnossa, auto ohjautuu oikein ja on käytettävyydeltään miellyttävä. Lisäksi renkaiden käyttöikä pitenee ja autossa mahdollisesti olevat ajonvakautusjärjestelmät toimivat oikein. Renkaiden suuntaus kannattaa suorittaa heti, kun huomaa auton puoltavan ajettaessa.

Renkaiden suuntaus 97€ sisältää 15 min säätöaikaa.

Renkaiden tasapainoitus

Renkaiden tasapainotuksella varmistetaan mukava ja turvallinen ajaminen. Aina kun asennutat uudet renkaat tai suoritat toimenpiteitä, joissa renkaat on pakko irrottaa ‒ kuten puhjenneen renkaan korjaus ‒ suosittelemme pyörien tasapainotuksen tarkistamista ja tarvittaessa juuri oikeanlaista säätöä.

Renkaan paikkaus

Mikäli vaurio on renkaan kulutuspinnassa eikä ulotu renkaan runkoon, on rengas useimmissa tapauksissa korjattavissa. Paikkaaminen vie tavallisesti 15-30 minuuttia. Paikkauksena käytetään tubeless paikkaa eli eli ns. “ulkopaikka”. Jos vaurio on sivuseinässä tai olka-alueella, paikkaaminen ei ole sallittua ja rengas on vaihdettava.

Palvelu sisältää puhjenneen renkaan paikkaamisen sekä muut korjaustyöt. Paikkaamisella pidennät renkaan elinikää ja vältät renkaan sisäiset vauriot.

Renkaan paikkaushinta 30€ / rengas. Paikkauksena käytetään tubeless paikkaa eli ns. “ulkopaikka”.