Aallon Auto

Katariina Aalto

Aallon Auto Oy on perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti perustamisestaan, jo vuodesta 1988 lähtien. Yrittäjänä toimivat Katariina ja Juha Aalto. Yrityksessämme työskentelevät myös molemmat poikamme.

Täyden palvelun modernit autokorjaamomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä sekä Vantaan Tammistossa. Varmistaaksemme, että voimme aina tarjota kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun kaikissa autoon liittyvissä huolto- ja korjaustoimenpiteissä, olemme kehittäneet toimipisteillemme omat erikoisosaamisalueet.

Herttoniemen autohuoltomme (Mekaanikonkatu 25) toimii monimerkkihuoltona. Huoltoa tilatessaan tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Korjaamoidemme henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Asiointi korjaamollamme on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakaskeskeistä . Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Vantaan Tammiston toimipisteemme on myös monimerkkikorjaamo. Siellä tehdään normaalien huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi mm. ajoneuvoelektroniikan vianetsintää. Vantaan tammiston toimipiste on myös BG Service Center, josta saat kaikki korkealaatuiset BG tuotteilla tehtävät huoltopalvelut, joiden avulla autojen tekniikka kestää pidempään ilman korjaustoimenpiteitä.

Noudatamme aina AUNE –ehtoja ja annamme kahden vuoden takuun työlle ja asennetuille osille. Bosch-varaosilla on lisäksi Euroopan laajuinen takuu.

Säännöllisesti uuteen tekniikkaan koulutetut mekaanikkomme tekevät ensiluokkaista työtä käyttäen ajan tasalla olevaa Bosch-testaustekniikkaa sekä eri diagnostiikkaohjelmistoja.

Lupaamme tarjota henkilökohtaista, ystävällistä ja yksilöllistä palvelua sekä asiantuntevia neuvoja. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan, niin otathan heti yhteyttä.

Katariina Aalto
Toimitusjohtaja

Kuvat

Jaa:

Toimipisteet
HERTTONIEMI, HELSINKI

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
010 423 9550

Osoite
Mekaanikonkatu 25
00880 Helsinki

TAMMISTO, VANTAA

Aukioloajat
ma–pe 08:00 – 17:00

Puhelinnumero
09 7555 550

Osoite
Arinatie 4
01520 Vantaa

Ajankohtaista

Resurs – Maksa omaan tahtiin

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa